En sund, smagfuld og økologisk frokostordning

En håndlavet frokostordning lidt ud over det sædvanlige

Siden 2018 har Brix Catering leveret velsmagende og nærende frokostordninger til virksomheder i Østjylland. Vi ved, at frokosten er et højdepunkt i løbet af arbejdsdagen og at det ofte er der, medarbejderne har mest mulighed for at slappe af og nyde fællesskabet sammen med kollegerne. Ligeledes er det her der bliver skabt ny energi, så dine medarbejdere også har både fysisk og kreativt overskud efter deres frokost.

 

Hos Brix Catering er vores fornemste opgave derfor at sørge for, at dine medarbejdere får en frokostoplevelse der er noget ud over det sædvanlige. Vi mener nemlig, at en firmafrokost skal mætte mere end bare maven. Den skal også mætte sanserne.

Alle fortjener en sund og lækker frokost

Også dine ansatte

En bæredygtig og økologisk frokostordning med noget for enhver smag

Vi lægger stor vægt på, at den frokostordning vi serverer ikke blot er godt håndværk og god smag, men også er en bæredygtig frokostordning. Det sikrer vi blandt andet ved at have et stort fokus på at anvende råvarer der er dyrket af lokale producenter og i sæson til vores firmafrokost. Det er bedre for miljøet, men det er også bedre for smagsløgene. Dertil bruger vi mellem 30 og 60 procent økologiske råvarer i vores frokostmenuer.

 

En del af vores arbejde med at sikre bæredygtighed i vores køkken går også på at anvende vores gode råvarer så effektivt som muligt og derved mindske madspild og styrke bæredygtigheden i vores koncept yderligere.

 

Så kan du nyde din frokost med en ekstra god smag i munden!

Det praktiske

Økologi, bæredygtighed og friske råvarer er naturligvis meget godt, men det er selvfølgelig også vigtigt, at det praktiske er i orden omkring jeres frokostordning. Herunder kan I finde svar på det fleste praktiske spørgsmål.

Anretning

De kolde retter bliver anrettet i fade og skåle af porcelæn som er filmet og klar til at stille på buffeten.

Det varme bliver leveret i thermokasser, ligeledes anrettet på fade og klar til at blive stillet på buffeten.

Der bliver altid serveret 2 slags hjemmebagt brød. Brix´ økologiske madbrød samt vores økologiske rugbrød. Dette skal selv skæres, da vi på den måde kan sikre, at det er saftligt og lækkert til jeres frokost.

Antal personer

Brix’ frokostordning leveres til min. 10 personer.

Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest dagen før kl. 10.

Binding

Når vi starter en ny frokostordning så har I som kunde en 14 dages prøveperiode. Herefter
binder I jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

Levering

Vores køkken vil hver dag levere friske, nærende og velsmagende retter til den adresse, I vælger.

Leveringspris aftales individuelt og afhænger af hvor mange kuverter I er.

Menuplan

Det er naturligvis vigtigt for os, at frokosten i jeres virksomhed er spændende i lang tid fremover, så derfor udvikler vi hver uge lækre nye menuer, som tager højde for sæsonens udbud af råvarer.

Menuplan sendes ud til jer om fredagen ugen før.

Vi tager også højde for vegetarer samt allergener.

Pris

8 – 20 personer 55,- pr. person
21 – 40 personer 50,- pr. person
41+ spørg for pris.

Retur service

Vi tager det skyllede service med retur hver dag. (Hvis servicen ikke er skyllet af, tager vi 5 kr. pr. del.) Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.