Din frokostordning

Vi leverer en sund og alsidig frokost til din arbejdsplads, hvor der altid er fokus på at alle skal have en god oplevelse uden besvær.

Alt det praktiske
Se ugens menu

Alt det praktiske

Antal personer
Anretning
Retur service
Levering
Menuplan
Binding

Ugens menu

Mandag
Friskbagt brød

Brix’s øko madbrød. (G)

Brix’s hjemmelavede rugbrød. (G)

Pålæg

Fisketerrin med urtecreme. (L)

Kokkens pålægsfund.

Salater

Kikærtesalat med chili creme, artiskok og milde urter. (L)

Salat med ristede squash, soltørret tomat og agurk.

Varm ret

Rosmarin stegt kalkuncuvette med ristede jordskokker, svampesauce og edamamebønner. (L)

Dressing

Raita med agurk og mynte.

Sødt
Vegansk
Tirsdag
Friskbagt brød

Brix’s øko madbrød. (G)

Brix’s hjemmelavede rugbrød. (G)

Pålæg

Hytteost med radiser og karse. (L)

Kokkens pålægsfund.



Salater

Små salater med bagte rødbeder, feta, syltede perleløg og græskarkerner. (L)

Blomkåls cous cous med mynte, quinoa, rødløg og abrikos.

Varm ret

Gullash med dansk okse, tomat, paprika og økologisk kartoffelmos. (L)

Dressing

Rød pesto.

Sødt
Vegansk
Onsdag
Friskbagt brød

Brix’s øko madbrød. (G)

Brix’s hjemmelavede rugbrød. (G)

Pålæg

Pastrami med peberfrugt chutney.

Dagens ost med tilbehør. (L)

Salater

Grillede gulerødder med salvie og parmesan og basilikum vinaigrette. (L)

Babysalat med høvlet rosenkål, pærer og tranebær.

Varm ret

Rullesteg med grønne urter, bagte bønner, hvidløg og gulerødder.

Dressing

Ingefær vinaigrette.

Sødt

Dagens kage. (G)(L)

Vegansk
Torsdag
Friskbagt brød

Brix’s øko madbrød. (G)

Brix’s hjemmelavede rugbrød. (G)

Pålæg

Tunsalat rørt med kapers, surt og peberfrugt. (L)

Kokkens pålægsfund.

Salater

Kartofler med blomkål vendt i grønkålspesto.

Tomatsalat med syltet løg, oliven, urter og mozzarella kugler. (L)

Varm ret

Mulligatawny suppe med dansk kylling, ristet kokos og øko ris.

Dressing

Puré af knoldselleri og brunet smør. (L)

Sødt
Vegansk
Fredag
Friskbagt brød

Brix’ øko madbrød. (G)

Brix’s hjemmelavede rugbrød. (G)

Pålæg

Kalverullepølse med blomkåls pickles og grov dijon.

Kokkens pålægsfund.






Salater

Rødbede råkost salat med spinat, æble og feta. (L)

Rød salat med røde grøntsager og croutons. (G)

Varm ret

Smør selv dag:

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.

Club-skinke med italiensk salat. (L)

Hønsesalat rørt med honning, sennep, æbler og svampe. (L)

Dressing

Gulerodstzatziki. (L)

Sødt
Vegansk

Vi leverer en madoplevelse lidt ud over det sædvanlige

Bestil maden til dit næste event eller få en god frokost leveret til din arbejdsplads.

Send en besked