Print menuen

Mandag

Ingen mad denne dag

Brød
Pålæg
Salater
Varm ret
Dressing
Sødt

Tirsdag

Ingen mad denne dag

Brød
Brix’s øko madbrød (G)
Brix’s hjemmebagte rugbrød (G)
Pålæg
Kalkun salat med edamamebønner og peberfrugt (L)
Kokkens pålægsfund
Salater
Salat med hvide bønner, springløg, sukkersyltet tyttebær & balsamico glace
Rød spidskål, ananas, vindruer, citron julienne
Varm ret
Panko paneret kyllinge stykker på bund af lyn stegt spidskål m. lun kartoffelsalat m. skalotteløg, asparges & dijon dertil kruspersille (G)
Dressing
Haydari (L)
Sødt

Onsdag

Ingen mad denne dag

Brød
Brix’s øko madbrød (G)
Brix’s hjemmebagte rugbrød (G)
Pålæg
Salami med aioli og gurkemeje syltet løg
Kokkens pålægsfund
Salater
Revet farvet gulerødder, kikærter, grønne asparges, kørvel, broccoli
Tomat, artiskok, rødløg, persille, hjertesalat
Varm ret
Mør kalveculotte over night m. salvie, forårsgrønt & lys rosmarin sauce (L)
Dressing
Persille vinaigrette
Sødt

Torsdag

Ingen mad denne dag

Brød
Brix’s øko madbrød (G)
Brix’s hjemmebagte rugbrød
Pålæg
Fiskesouffle med citron creme (L)
Kokkens pålægsfund
Salater
Salat, bagt squash, julienne af gule beder, kerner
Ristet svampe m. grøn pesto & frillice
Varm ret
Langtidsstegt gris, svampe sauce dertil rosmarin stegte rodfrugter (L)
Dressing
Purløgscreme m. hvidløg (L)
Sødt

Fredag

Ingen mad denne dag

Brød
Brix’s øko madbrød (G)
Brix’s hjemmebagte rugbrød (G)
Pålæg
Paté m. grov dijoncreme & persille (G)(L)
Dagens ost med tilbehør (L)
Salater
Mynte marineret melon, salat, sesam, gulerod
Græsk kartoffelsalat, med soltørret tomat, feta, oliven, bagt peberfrugt (L)
Varm ret
Biksemad med ketchup a part pyntet med masser af purløg
Dressing
Grøn pesto
Sødt