Konfirmation

Konfirmation er en helt speciel begivenhed. Det ved vi hos Brix, og derfor har vores kokke sammensat nogle forskellige festlige menuer.

Min. 10 personer
Bestil min. 7 dage før
Råvarer i sæson

Konfirmationsmenuer

Kokkens forslag

Konfirmationsbuffet - Forslag 1

Forret

Carpaccio på skånsomt fanget torsk med grønne urter fra Engesvang samt dildcreme og knas

Økologisk koldhævet surdejs focaccia fra vores eget bageri

Hovedret

Langtidsstegt dansk okse fra Himmerland

Skindstegt kylling marineret i citron og timian

Stegte øko kartofler vendt med havsalt

Rødvinssauce

Sæsonens grønne salater vendt m. vinaigrette

Dessert

”Syltetøjsglas dessert” med chokoladekage, hindbærmousse og friske bær

Konfirmationsbuffet - Forslag 2

Forret

Klassiske tarteletter m/ høns i asparges (2 stk)

Hovedret

Rosastegte dansk kalv fra Himmerland

Pulled pork

Stegte øko kartofler vendt med havsalt

Græsk inspireret salat

Sæsonens grønne salater

Whiskeysauce

Dessert

Brownie med økologisk vaniljeis

Natmad

Vælg mellem

Hotdog lav-selv-buffet med “det hele”

Ribbenstegssandwich med rødkål, hjemmesyltet agurk og salat

Kartoffel/porresuppe med baconknas og foccacia

Billedegalleri