Buffet

Vi kan lave buffeter fra 10 – 2000 personer og står til jeres rådighed hvad enten det drejer sig om privat eller erhverv.

Min. 8 personer
Bestil 7 dage inden
Anrettet på smukt porcelæn

Forretten kommer tallerkenanrettet

  • Kalv vitello tonnato m. tuncreme, kapers & nye ærteskud
  • Økologisk surdejsbrød 
  • Frisk pisket smør
  • Oksefilet af Hereford kvæg
  • Balsamicobagte øko løg
  • Kraftig rødvinsglace med sort peber
  • Nye danske øko kartofler vendt i havsalt
  • Grønne økologiske bønner og sprøde salater vendt i vinaigrette
  • Cheesecake med mørke bær og lime

Pris 169,- pr person

Den lette

  • Tunmousse m. rejer, sprøde salater samt urtecreme
  • Økologisk koldthævet foccacia
  • Frisk pisket smør
  • Krydderstegt kylling
  • Rosastegt okseculotte
  • Stegte nye øko kartofler
  • Portvinssauce
  • Grøn kålsalat m. knas & sylterier
  • Fransk chokoladekage med hvid chokolademousse & høvlet chokolade

Pris 165,- pr. person

Den med det hele

  • Røget lakseroulade m. flødeost & spinat dertil rejer, citroncreme & urter
  • Økologisk koldthævet foccacia
  • Frisk kærnet smør
  • Urtestegt kalveculotte
  • Mør Skinkesteg m. sprøde svær
  • Rødvins sauce
  • Stegte nye øko kartofler m. timian
  • Råkost af årstidens grønt m. Brix’s hjemmesylt
  • Skovbær tærte m. chokolademousse

Pris 189,- pr. person