Bryllup

Vi kan hjælpe dig med at skabe den ideelle menu til brylluppet, hvor der bliver kræset for detaljerne.

Skræddersyet oplevelser
Kok der anretter hos jer

Menuforslag

Menu 1

  • Kammusling – Løg – Japansk karse
    Stegt kammusling med syltede og brændte løg, løgfumé & japansk karse
  • Kalv – Rødbede – Timian – Pommes Fondant
    Rosastegt kalvefilet med saltbagte rødbeder, syrlig rødbedepuré, timianstegt pommes fondant samt Sauce Bordelaise
  • Mandel – Marengs – Lime
    Mandelkage med blød & sprød marengs, limesorbet samt limecrumble

Pris 349,- pr person inkl. 1 kok

Menu 2

  • Carpaccio af Okse – Parmesan – Kørvel – Eddike
    Oksecarpaccio med parmesanchips, eddikesne, pesto, kørvel & friskkværnet madagascar peber
  • Okse – Pastinak – Trøffel – Kartoffel
    Langtidsstegt oksefilet med bagt pastinak, cremet puré smagt til med frisk trøffel, pastinak chips, nye danske asparges kartofler samt trøffelsauce
  • Chokolade – Hindbær – Kakao
    Chokoladebrownie med chokoladecrumble, kakaocreme, dehydreret hindbær samt hindbærsorbet

Pris 399,- pr person inkl. 1 kok

Ved fester over 50 gæster anbefaler vi at få 2 kokke med ud.

350,- pr time for ekstra kok

Den romantiske

  • Mørk chokoladebund på Callebaut Chokolade
  • Jordbærmousse på økologiske jordbær
  • Hyldeblomstmousse på friske hyldeskærme

Pris 62,- pr kuvert

Den kendte

  • Vanilje nøddebund
  • Syrlig passionsmousse
  • Lys chokolademousse på Callebaut mælkechokolade

Pris 62,- pr kuvert

 

Alle vores kager er smukt dekoreret med chokolade, friske bær og spiselige blomster