2-retters sommer

Et super lækkert bud på en økologisk 2 retters sommer menu.

Min. 6 personer
159,- pr. person

Forretten kommer tallerkenanrettet lige til at sætte på bordet.

  • Vores eget hjemmerøget Færøsk laks med ærtepuré, radisecrudité, saltet dansk agurk & lokale urter
  • Økologisk surdejsflûtés med pisket smør

Hovedret

  • Økologisk okse roast stegt med timian & hvidløg
  • Nye økologiske kartofler vendt i urter
  • Smørstegte danske grønne & hvide asparges
  • Bagte sommerløg
  • Whiskeysauce a´la Brix
  • Grøn salat med årstidens danske grøntsager
Hvordan er anretningen?

Forretten kommer tallerkenanrettet lige til at sætte på bordet.

Hovedretten ankommer varm i termokasse lige til at sætte frem.

Vi leverer en madoplevelsen til dit næste arrangement

Send os en besked